Motorrijschool Parkstad

BIKEcadamy de naam van onze een motorrijschool in Parkstad. BIKEcadamy is onderdeel van 046 Rijopleidingen, de meest persoonlijke autorijschool van Parkstad en omgeving.Tijdens onze motorrijles leer je veilig rijden, zodat je met plezier en vol vertrouwen op jouw motor de weg op kan.
BIKEcadamy logo

Motor rijschool in Parkstad

Iedereen die wil leren motorrijden, krijgt van ons een gratis proefles. Dit geeft je de kans om de motor en onze instructeur te leren kennen. Je maakt dan kennis met onze manier van lesgeven. Tijdens de proefles leer je de basisvaardigheden van het motorrijden. Ook maak je kennis met de principes van bijzondere verrichtingen.

Na de proefles volgt een evaluatie waarin wij jou kunnen adviseren hoeveel lessen je nodig hebt voor jouw motorrijlessen. Let echter op: de praktijk leert dat niet iedere student even snel leert. De een is sneller dan de ander en het kan daarom voorkomen dat je minder of meer lessen nodig hebt tot aan jouw examen. Dit wordt vaak pas duidelijk tijdens de training.

Bij motorrijschool Parkstad bieden wij rijlessen van kwaliteit, tegen een voordelige prijs. Het is mogelijk om je rijlessen los te boeken of om voordelig een totaal pakket af te sluiten. Het maakt dus niet uit hoeveel lessen je nodig hebt, bij ons betaal je altijd een eerlijke prijs.

Ons doel is dat je het leuk vindt om veilig te leren rijden en dat je met een gerust hart je praktijkexamen kunt afleggen.

motorrijschool
motorrijles

Lesmotor motorrijschool Parkstad

Jouw motorrijlessen in Parkstad zul je rijden op de nieuwe (2020) Suzuki SV650 ABS.

De nieuwe Suzuki SV650 ABS is de ideale motor voor rijles, vanwege de zeer stabiele wegligging, prettige zithouding en wendbaarheid van deze populaire allrounder. Dankzij slimme snufjes is de motor geschikt voor nieuwe rijders zonder ervaring en geniet je tijdens je lessen van de vrijheid van het motorrijden.

Motorrijles Parkstad

Vanaf 21 jaar kunt je een rijbewijs A (code 80) aanvragen. Je moet hiervoor het rijexamen afleggen om een motor met onbeperkt vermogen (minimaal 50 kW). Daarna mag je alleen op een motor rijden met een maximaal vermogen van 35 kW. Na minimaal 2 jaar (of eerder als je 24 jaar bent) krijg je een rijbewijs A onbeperkt.

Vanaf 24 jaar kun je direct een rijbewijs A (onbeperkt vermogen) behalen. Hiervoor moet je het theorie-examen en twee praktijkexamens afleggen: AVB (Voertuigcontrole) en AVD (Verkeersdeelname).

motorrijles

Vraag een gratis proefles aan bij BIKEcadamy

Bij afnamen van een van onze pakketten krijg je de proefles geheel GRATIS.

Lessen in Parkstad

De rijopleiding bij Motorschool Parkstad begint met voertuigbeheersing. Dit is het belangrijkste onderdeel en de basis van jouw rijvaardigheid. Omdat we ons een tijdje op dit werk concentreren, bereiden we je optimaal voor op het examen. We doen de oefening een keer, eventueel met jou op achterop, zodat je een gevoel krijg van de oefening.

Vervolgens krijg je de kans om je vaardigheden te trainen. Door te oefenen leer je het gevoel van de motor te begrijpen. Op deze manier kun je trainen voor het examen en de technieken trainen die je gaandeweg gaat toepassen. Ben je voldoende getraind in de basis? Daarna gaan we op pad om jouw rijvaardigheid verder te ontwikkelen.

Nadat je het voertuig onder de knie hebt, gaan we op pad. Jij gebruikt de lesmotor, wij zullen een volgmotor gebruiken. We beginnen met het afstemmen en afstellen van de motor zodat je veilig de weg op kunt.

Zorg ervoor dat je de theorie hebt behaald ​​voordat we op pad gaan. Dit is belangrijk, anders kunt je immers niet correct deelnemen aan het verkeer. Onthoud dat verkeersovertredingen jouw eigen verantwoordelijkheid zijn!

Tijdens het rijden communiceer je met je instructeur via een walkietalkie. Wij begeleiden en coachen jou tijdens het rijden, je staat er dus niet alleen voor.

Motorrijders zijn kwetsbaarder voor verkeersongevallen dan automobilisten. Daarom nemen we veiligheid in onze cursussen erg serieus en geven we je tips om jezelf beter te beschermen. Denk aan de positie op de weg, de rijsnelheid, bochten, observatietechnieken en voertuigcontrole. Daarom richten we ons op defensief en bewust rijgedrag.

motor

Kosten motorrijles Parkstad

Bij BIKEcadamy vinden wij het belangrijk dat iedereen rijles volgt die past bij zijn of haar leerstijl en leersnelheid. Daarom bieden wij verschillende lespakketten aan. Zo is er altijd een pakket voor motorrijles die bij jouw behoefte past.

Lespakket Snel

15 uur praktijk

10 lessen van 90 minuten

Gratis theoriepakket

€ 780,-

€ 745,-

Lespakket Gemiddeld

22,5 uur praktijk

15 lessen van 90 minuten

Gratis theoriepakket

€ 1.155,-

€ 1.095,-

Lespakket Gemiddeld

30 uur praktijk

20 lessen van 90 minuten

Gratis theoriepakket

€ 1.530,-

€ 1.400,-

Tarieven

Vrijblijvende proefles € 35,-
60 minuten les buiten pakket € 50,-
Praktijkexamen AVB € 130,-
Praktijkexamen AVD € 250,-
Tussentijdse toets bij het CBR € 250,-
Gezondheidsverklaring (betalen via CBR) € 37,80
Theorie-examen (betalen via CBR) € 34,50
Theoriepakket € 30,-
Theorie-examen (individueel begeleid) € 90,-