rijschool Geleen

046 Rijopleidingen

Welkom bij 046 Rijopleidingen, de meest persoonlijke rijschool in Geleen, Sittard en omstreken. Binnen 046 Rijopleidingen staat persoonlijke aandacht centraal. Je wordt begeleid door één vaste professionele instructeur die al jarenlang ervaring heeft in het vak. Je kunt te allen tijde heldere communicatie en goede service verwachten, waarbij de lessen flexibel op jouw agenda kunnen worden afgestemd. Dit alles om jou zo goed én snel mogelijk te begeleiden naar jouw rijbewijs.

Rogér Stijnen

Mijn naam is Rogér Stijnen, geboren en getogen in De Westelijke Mijnstreek: 046.
Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik een mooie carrière gehad in het bankwezen en als zelfstandig Financial Planner. In 2013 heb ik mijn jongensdroom waargemaakt en heb ik de opleiding tot rijinstructeur gevolgd.

Bij de grootste rijschool van Limburg heb ik mijn opleidingen gevolgd. Hier heb ik jaren ervaring opgedaan als instructeur in o.a. de categorieën Auto (B) en Aanhanger BE).

Voor mij als instructeur staan kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk hoog in het vaandel. Mijn doel is om voor iedere leerling een opleiding op maat te maken zodat een ieder op een prettige en ontspannen manier leert rijden.