Rijschool Neerbeek, de beste uit de omgeving!

Opzoek naar een rijschool in Neerbeek? Dan ben je bij 046 rijopleidingen op het juiste adres!

Persoonlijke begeleiding

Gedurende je rijlessen bij 046 Rijopleidingen wordt je begeleid door één vaste instructeur. Vanaf het begin van je rijopleiding tot aan je praktijkexamen wordt je uitstekend begeleidt!

Flexibele lestijden

Graag willen starten met rijlessen, maar heb je het druk met school of werk? Bij 046 Rijopleidingen kunnen lessen flexibel worden gepland zowel binnen als buiten je werk- / schooluren.

Beste prijsaanbod

Bij 046 Rijopleidingen bieden wij rijlessen van kwaliteit, tegen een voordelige prijs. Het is mogelijk om je rijlessen los te boeken of om voordelig een totaal pakket af te sluiten.

Gratis proefles

Ben jij nieuwsgiering of 046 Rijopleidingen de rijschool is die bij jou past? Vraag dan nu een proefles aan! Bij afname van een lespakket krijg je deze van ons GRATIS!

Persoonlijke begeleiding

Gedurende je rijlessen bij 046 Rijopleidingen wordt je begeleid door één vaste instructeur. Vanaf het begin van je rijopleiding tot aan je praktijkexamen wordt je uitstekend begeleidt!

Flexibele lestijden

Graag willen starten met rijlessen, maar heb je het druk met school of werk? Bij 046 Rijopleidingen kunnen lessen flexibel worden gepland zowel binnen als buiten je werk- / schooluren.

Beste prijsaanbod

Bij 046 Rijopleidingen bieden wij rijlessen van kwaliteit, tegen een voordelige prijs. Het is mogelijk om je rijlessen los te boeken of om voordelig een totaal pakket af te sluiten.

Gratis proefles

Ben je opzoek naar een rijschool in Neerbeek? Vraag dan nu een proefles aan bij 046 Rijopleidingen! Bij afname van een lespakket krijg je deze van ons GRATIS!

Over 046 Rijopleidingen

Welkom bij 046 Rijopleidingen, de meest persoonlijke rijschool in Neerbeek en omstreken. Binnen 046 Rijopleidingen staat persoonlijke aandacht centraal. Je wordt begeleid door één vaste professionele instructeur die al jarenlang ervaring heeft in het vak. Je kunt te allen tijde heldere communicatie en goede service verwachten, waarbij de lessen flexibel op jouw agenda kunnen worden afgestemd. Dit alles om jou zo goed én snel mogelijk te begeleiden naar jouw rijbewijs. Wij bieden zowel lespakketten als losse lessen aan. Ook zijn alle prijzen vooraf inzichtelijk. Zo kom je niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Ben je nieuwsgierig of 046 Rijopleidingen de rijschool is die bij jou past? Vraag dan een GRATIS proefles aan.

Tevens bieden wij rijlessen aan in Beek, Sittard, Geleen, Stein, Susteren, Elsloo, Schimmert, Urmond en Spaubeek

Rogér Stijnen

Mijn naam is Rogér Stijnen, geboren en getogen in De Westelijke Mijnstreek: 046.
Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik een mooie carrière gehad in het bankwezen en als zelfstandig Financial Planner. In 2013 heb ik mijn jongensdroom waargemaakt en heb ik de opleiding tot rijinstructeur gevolgd.

Bij de grootste rijschool van Limburg heb ik mijn opleidingen gevolgd. Hier heb ik jaren ervaring opgedaan als instructeur in de categorieën Auto (B), Motor (A) en Aanhanger BE).

Voor mij als instructeur staan kwaliteit, betrouwbaarheid en maatwerk hoog in het vaandel. Mijn doel is om voor iedere leerling een opleiding op maat te maken zodat een ieder op een prettige en ontspannen manier leert rijden.

De lesauto Neerbeek

Je gaat lessen in een Mini Countryman die zeer uniek is. De auto is volledig uitgevoerd in de stijl van Jon Olsson en hier is er slechts één van in Nederland.

Naast de looks van deze geweldig rijdende auto, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en vinden het belangrijk dat je leert autorijden in een auto die voorzien is van moderne technologie en de veiligheidssystemen van vandaag.

Mini rijden is genieten en dat levert jou rust op zodat je je kunt concentreren op de belangrijke zaken van autorijden zoals verkeersinzicht en kijktechniek.

De auto is rookvrij en uiteraard voorzien van airco voor de warme dagen. Je kunt de bestuurdersstoel zó afstellen dat iedereen, klein en groot, een perfecte zit- en stuurhouding heeft.

Het geïntegreerde full map navigatiesysteem met een excellent audiosysteem maken van iedere rijles een feest. Luister je graag muziek via Spotify? Koppel dan je telefoon met het audiosysteem en geniet van je eigen muziek gedurende de lessen.

Je gaat immers straks ook in je eigen auto muziek luisteren via Spotify en wij vinden het belangrijk dat je ook veilig leert rijden én muziek luisteren tegelijkertijd.

Praktijklessen Neerbeek

Er word gestart met een proefles, waarbij je als leerling kennis maakt met de instructeur en de auto. Na de proefles evalueert de instructeur de les samen met je en jouw ouder(s). Na de proefles ontvang je een advies omtrent het aantal lessen dat je nodig hebt voordat je op examen kunt.

De rijopleiding bestaat uit verschillende stappen. Na elke les wordt er een instructiekaart ingevuld, zodat je als leerling een overzicht hebt van de verschillende stappen en je vorderingen op de kaart kunt bekijken.

Voor  ons is het belangrijk dat de leerling de stappen goed doorloopt en de handelingen goed beheerst. Deze stappen zullen door elke leerling op een eigen niveau en tempo doorlopen worden.

046 Rijopleidingen vindt zowel het contact met de leerling als met de ouders belangrijk. Indien gewenst zal er gedurende de opleiding meerdere malen een evaluatie plaatsvinden met jou en jouw ouders omtrent de vorderingen. Indien gewenst kan één van jouw ouders een rijles in Neerbeek meerijden.

Als je op ongeveer 75-80% van je opleiding zit wordt er bij het C.B.R. de Tussentijdse Toets (TTT) aangevraagd. Een examinator van het CBR zal dan jouw rijvaardigheid beoordelen. Na het afleggen van de TTT krijg je een advies van de examinator waaraan je nog samen met jouw instructeur tijdens de rijles kunt gaan werken. Vrijstelling: Een fijne bijkomstigheid van de TTT is dat je vrijstelling kunt krijgen voor je bijzondere verrichtingen, wat betekent dat je deze niet meer hoeft te doen tijdens het praktijkexamen.

Je gaat je rijopleiding afsluiten met het praktijkexamen. Tijdens dit examen zal de examinator van het C.B.R. toetsen of je veilig en zelfstandig kunt rijden en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers.

Voor meer informatie en voorbereiding voor het praktijkexamen zie www.cbr.nl.
Of neem contact op met onze Rijschool Neerbeek.

Theorie

046 Rijopleidingen zorgt ervoor dat je veilig kunt deelnemen aan het verkeer, door je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen.

Theorieboek

Om je goed te kunnen voorbereiden voor het theorie-examen krijg je bij 046 Rijopleidingen standaard een theorieboek en een online module om 10 examens te oefenen.

Theorielessen Neerbeek

Heb jij moeite met het leren van je theorie?
Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van theorielessen, zowel klassikaal als individueel. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden aan je instructeur.

Theorie-examen

Vanaf 16 jaar mag je al opgaan voor je theorie-examen; dit certificaat is 1,5 jaar geldig en binnen die tijd dien je je praktijkexamen afgerond te hebben. Wij adviseren je om zo spoedig mogelijk na de start van je praktijkopleiding te starten met je theorie. Het kan anders voorkomen dat je klaar bent voor je TTT of praktijkexamen maar deze niet door kan gaan omdat je je theorie nog niet bezit.

Voor meer informatie omtrent het theorie-examen zie: www.cbr.nl.

2toDrive

Sinds 1 november 2011 kennen we in Nederland 2toDrive.

Dit betekent dat als je 16,5 jaar bent met je praktijklessen mag starten. Vanaf je 17everjaardag mag je op praktijkexamen. Ben je geslaagd voor je praktijkexamen en nog geen 18 jaar oud? Dan mag je alleen onder begeleiding (coach) rijden tot je 18ejaar. Ben je 18 geworden, dan mag je geheel zelfstandig gaan rijden.

 

Waarom 2todrive?

Door minder rijervaring zijn beginnende bestuurders vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je extra rijervaring opdoet voordat je alleen in de auto stapt. In Duitsland heeft dit geleid tot minder ongevallen en minder verkeersovertredingen bij jongeren.

 

Wie kan jouw coach zijn?

Jij kunt zelf bepalen wie je als coach kiest. De coach moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Hieromtrent en voor meer informatie over 2toDrive zie: www.2todrive.nl

Faalangst?

Faalangst is letterlijk de angst om te falen. Vaak wordt er gedacht dat fouten maken op een examen niet mag. Dit is onjuist! FOUTEN MAKEN MAG!!

Immers, niemand kan foutloos rijden.

Toch blijkt dat veel leerlingen op weg naar een examen onrustig worden. Zelfs zo zenuwachtig zijn dat ze alles vergeten dat geleerd is omdat ‘ het examen’  eraan komt.

046 Rijopleidingen heeft een ruime ervaring met leerlingen die last hebben van faalangst. Je wordt als leerling optimaal voorbereid zodat je vol zelfvertrouwen leert rijden.

Wij adviseren iedere leerling om een Tussentijdse Toets (TTT) te doen bij het C.B.R. zodat je als leerling kunt ervaren hoe het is om een praktijkexamen te doen.

Mocht tijdens de TTT blijken dat je faalangstig was, alsdan adviseren we je om een faalangst praktijkexamen af te leggen.  Het faalangst praktijkexamen duurt 80 minuten. Op het faalangst praktijkexamen heb je een mogelijkheid om een pauze in te lassen tijdens de rit en krijg je een speciaal opgeleide examinator. Na het afronden van de rijopleiding kun je vol zelfvertrouwen zelfstandig op weg.

Summerdeal Rijschool Neerbeek!

In juni t/m augustus 2019 de T.T.T. voor slechts € 129,-

Lespakketten & Prijzen Rijschool Neerbeek

046 Rijopleidingen biedt zowel losse rijlessen in Neerbeek aan voor €46,- per les, als verschillende soorten lespakketten v.a. €1.070,- . Éen les duurt 60 minuten. Daarnaast is het ook mogelijk om de TTT (Tussentijdse Toets) afzonderlijk bij ons te bestellen. Ook bieden wij een Theoriepakket aan. Dit pakket bestaat uit een praktijkboek en 10 online oefenexamens. Zodat jij je helemaal klaar kunt stomen voor het theorie-examen. Twijfel je nog om te starten met rijles of ben je nog opzoek naar de rijschool die het beste bij jou past? Volg dan een proefles voor maar €35,-. Bevalt deze les jouw goed en besluit je om een pakket af te nemen? Dan krijg je de proefles GRATIS!.  Al onze lespakketten zijn inclusief een praktijkboek t.w.v. €24,50.

Overige tarieven

Theorie pakket € 40,-
Theorie examen € 33,-
Tussentijdse Toets (TTT)  CBR € 200,-
Praktijk Examen CBR € 200,-
Faalangst Examen CBR € 300,-
Eigen verklaring CBR € 37,80

Pakketten

Pakket 1

20 lessen (60 min.)

Theoriepakket

Praktijk examen CBR

€ 1.070,-

Pakket 2

25 lessen (60 min.)

Theoriepakket

Praktijk examen CBR

€ 1.295,-

Pakket 3

30 lessen (60 min.)

Theoriepakket

Praktijk examen CBR

€ 1.540,-

Pakket 4

35 lessen (60 min.)

Theoriepakket

Praktijk examen CBR

€ 1.775,-

Pakket 5

40 lessen (60 min.)

Theoriepakket

Praktijk examen CBR

€ 2.020,-

Vraag een gratis proefles aan in Neerbeek!

Bij afnamen van een van onze pakketten krijg je de proefles geheel GRATIS.

Contact

Naam*:

E-mail adres*:

Telefoon nummer:

Onderwerp*:

Bericht*: