Rijschool Schimmert

Opzoek naar een rijschool in Schimmert? Dan ben je bij 046 rijopleidingen op het juiste adres! Onze rijschool Schimmert biedt leuke en leerzame lessen aan!

Rijles Schimmert door 046 Rijopleidingen

Welkom bij 046 Rijopleidingen, de meest persoonlijke rijschool in Schimmert en omstreken. Binnen 046 Rijopleidingen staat persoonlijke aandacht centraal. Je wordt begeleid door één vaste professionele instructeur die al jarenlang ervaring heeft in het vak. Je kunt te allen tijde heldere communicatie en goede service verwachten, waarbij de lessen flexibel op jouw agenda kunnen worden afgestemd. Dit alles om jou zo goed én snel mogelijk te begeleiden naar jouw rijbewijs. Wij bieden zowel lespakketten als losse lessen aan. Ook zijn alle prijzen vooraf inzichtelijk. Zo kom je niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Ben je nieuwsgierig of 046 Rijopleidingen de rijschool is die bij jou past? Vraag dan een proefles aan.

rijles
auto rijles

Onze lesauto in Schimmert

Je gaat lessen in een Mini Countryman die zeer uniek is. De auto is volledig uitgevoerd in de stijl van Jon Olsson en hier is er slechts één van in Nederland.

Naast de looks van deze geweldig rijdende auto, staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid en vinden het belangrijk dat je leert autorijden in een auto die voorzien is van moderne technologie en de veiligheidssystemen van vandaag.

Mini rijden is genieten en dat levert jou rust op zodat je je kunt concentreren op de belangrijke zaken van autorijden zoals verkeersinzicht en kijktechniek.

De auto is rookvrij en uiteraard voorzien van airco voor de warme dagen. Je kunt de bestuurdersstoel zó afstellen dat iedereen, klein en groot, een perfecte zit- en stuurhouding heeft.

Het geïntegreerde full map navigatiesysteem met een excellent audiosysteem maken van iedere rijles een feest. Luister je graag muziek via Spotify? Koppel dan je telefoon met het audiosysteem en geniet van je eigen muziek gedurende de lessen.

Je gaat immers straks ook in je eigen auto muziek luisteren via Spotify en wij vinden het belangrijk dat je ook veilig leert rijden én muziek luisteren tegelijkertijd.

rijschool

Pakketten en prijzen

Bij 046 Rijopleidingen vinden wij het belangrijk dat iedereen rijles volgt die past bij zijn of haar leerstijl en leersnelheid. Daarom bieden wij verschillende lespakketten aan. Zo is er altijd een lespakket dat bij jouw lesbehoefte past en betaald niemand te veel.

Lespakket 1

30 lessen (60 min.)

Tussentijdse Toets CBR

Praktijkexamen CBR

€2.280,-

Lespakket 2

35 lessen (60 min.)

Tussentijdse Toets CBR

Praktijkexamen CBR

€ 2.580,-

Lespakket 3

40 lessen (60 min.)

Tussentijdse Toets CBR

Praktijkexamen CBR

€ 2.880,-

046 Rijopleidingen biedt zowel losse rijlessen aan voor €60,- per rijles, als verschillende soorten lespakketten. Eén les duurt 60 minuten. Daarnaast is het ook mogelijk om de TTT (Tussentijdse Toets) afzonderlijk bij ons te bestellen. Ook bieden wij een Theoriepakket aan. Dit pakket bestaat uit een praktijkboek en 10 online oefenexamens. Zodat jij je helemaal klaar kunt stomen voor het theorie-examen. Twijfel je nog om te starten met rijles of ben je nog opzoek naar de rijschool die het beste bij jou past? Volg dan een proefles voor maar €60,-.

Tarieven

Rijles (60 minuten) € 60,-
Theorie pakket € 75,-
Theorie examen € 41,-
Tussentijdse Toets (TTT) CBR € 240,-
Praktijk examen CBR € 240,-
Faalangst Examen CBR € 320,-
Gezondheidsverklaring (betalen via CBR) € 41,00
Pinnen per les + 1,9% transactiekosten

Vraag een proefles aan in Schimmert!

theorieles

Theorieles volgen?

046 Rijopleidingen zorgt ervoor dat je veilig kunt deelnemen aan het verkeer, door je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen.

Theorieboek: Om je goed te kunnen voorbereiden voor het theorie-examen krijg je bij 046 Rijopleidingen standaard een theorieboek en een online module om 10 examens te oefenen.

Theorielessen Schimmert: Heb jij moeite met het leren van je theorie? Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van theorielessen, zowel klassikaal als individueel. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden aan je instructeur.

Theorie-examen: Vanaf 16 jaar mag je al opgaan voor je theorie-examen; dit certificaat is 1,5 jaar geldig en binnen die tijd dien je je praktijkexamen afgerond te hebben. Wij adviseren je om zo spoedig mogelijk na de start van je praktijkopleiding te starten met je theorie. Het kan anders voorkomen dat je klaar bent voor je TTT of praktijkexamen maar deze niet door kan gaan omdat je je theorie nog niet bezit.

Praktijklessen auto in Schimmert

Er word gestart met een proefles, waarbij je als leerling kennis maakt met de instructeur en de auto. Na de proefles evalueert de instructeur de les samen met je en jouw ouder(s). Na de proefles ontvang je een advies omtrent het aantal lessen dat je nodig hebt voordat je op examen kunt.

De rijopleiding bestaat uit verschillende stappen. Na elke les wordt er een instructiekaart ingevuld, zodat je als leerling een overzicht hebt van de verschillende stappen en je vorderingen op de kaart kunt bekijken.

Voor  ons is het belangrijk dat de leerling de stappen goed doorloopt en de handelingen goed beheerst. Deze stappen zullen door elke leerling op een eigen niveau en tempo doorlopen worden.

046 Rijopleidingen vindt zowel het contact met de leerling als met de ouders belangrijk. Indien gewenst zal er gedurende de opleiding meerdere malen een evaluatie plaatsvinden met jou en jouw ouders omtrent de vorderingen. Indien gewenst kan één van jouw ouders een rijles in Schimmert meerijden.

rijschool schimmert
automaat rijles

Automaat rijlessen in Schimmert

Wij beschikken ook over een Mini Countryman met een automatische versnellingsbak. Hiermee is het mogelijk om bij ons automaat rijlessen te volgen. Ideaal als je voor gemak gaat en minder lessen wilt volgen dan bij een handgeschakelde auto. Ook is een automaat uitermate geschikt voor mensen die last hebben van faalangst of veel stress ervaren tijdens het rijden.

Met het oog op de toekomst is het niet raar om rijlessen te volgen met een automaat. De meeste elektrische auto’s beschikken namelijk over een automatische versnellingsbak. Daarmee ben je dus goed voorbereid op wat nog komen zal gaan. Wij verzorgen zowel automaat rijlessen in Schimmert, maar ook in omringende dorpen en steden. Zo kun je ook een automaat rijles in Geleen of Sittard volgen.

Als je op ongeveer 75-80% van je opleiding zit wordt er bij het C.B.R. de Tussentijdse Toets (TTT) aangevraagd. Een examinator van het CBR zal dan jouw rijvaardigheid beoordelen. Na het afleggen van de TTT krijg je een advies van de examinator waaraan je nog samen met jouw instructeur tijdens de rijles kunt gaan werken. Vrijstelling: Een fijne bijkomstigheid van de TTT is dat je vrijstelling kunt krijgen voor je bijzondere verrichtingen, wat betekent dat je deze niet meer hoeft te doen tijdens het praktijkexamen.

Je gaat je rijopleiding afsluiten met het praktijkexamen. Tijdens dit examen zal de examinator van het C.B.R. toetsen of je veilig en zelfstandig kunt rijden en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers.

Onze rijschool biedt naast rijles in Schimmert ook rijlessen aan in in SittardGeleenSteinBeekUrmondNeerbeek en Spaubeek.

2toDrive

Sinds 1 november 2011 kennen we in Nederland 2toDrive.

Dit betekent dat als je 16,5 jaar bent met je praktijklessen mag starten. Vanaf je 17everjaardag mag je op praktijkexamen. Ben je geslaagd voor je praktijkexamen en nog geen 18 jaar oud? Dan mag je alleen onder begeleiding (coach) rijden tot je 18ejaar. Ben je 18 geworden, dan mag je geheel zelfstandig gaan rijden.

Waarom 2todrive?

Door minder rijervaring zijn beginnende bestuurders vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je extra rijervaring opdoet voordat je alleen in de auto stapt. In Duitsland heeft dit geleid tot minder ongevallen en minder verkeersovertredingen bij jongeren.

Wie kan jouw coach zijn?

Jij kunt zelf bepalen wie je als coach kiest. De coach moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Voor deze eisen kun je een kijkje nemen op de site van 2toDrive.